Välkommen hit

Här finns många saker fyndade på loppis o omgjorda av mig.

Gillar gamla ting men även lite nya får komma hem till mig

måndag 2 april 2012

Lite ägg

Brickan på matbordet är påskpyntad  med lite ägg . Fortfarande så har vi ju kallt väder och det ska visst fortsätta över Påsken. Imorgon är man ledig efter fyra dagars jobb och då ska bilen in på service och byte till sommardäck samtidigt ...och vem vet vad de hittar för fel på bilen när de går igenom den...men man får hoppas på det bästa, vet att mina sommardäck är slut (två av dom iallafall) så det blir nya .
Sen ska det inhandlas lite påskgodis som ska i påskägg till barnbarnen.En bukett med blommor ger jag till er för alla fina kommentarer jag får och till nya följare som hittat hit.

Ha en bra kväll

6 kommentarer:

 1. tackar flör titten och tulpanbuketten! Ja det blir en hel del barnbarnsgöra i veckan,vi har ju nio nu med senaste tillskottet förra veckan..hihihi Kramis Gunilla

  SvaraRadera
 2. Tackar;) Här påskpyntas inte,blir bara en påskbukett på bordet sen till påskmaten,för den vill vi ha.Och köpa några ägg till grabbarna så klart;) Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Åh vilken vacker tulpanbutkett man fick här, tackar så mycket;) Vilken vacker påskbricka här ska det försökas få ihop en imorgon. Många vackra ting du fyndade på vårmarknaden så roligt att du gillade våra saker och att du tittade in till oss. Gillar verkligen din blogg så nu har du snart en följare till;)

  Önskar dig en härlig kväll

  SvaraRadera
 4. Vilken fin påskbricka :O) tycker mig känna igen något på denna....hoppas dagen varit bra, kram

  SvaraRadera
 5. Ja kallt är det nu, inte alls skönt.
  Vilken härlig bricka du gjorde med olika ägg och lite annat smått.
  Tack själv vännen för alla goa ord du skriver till mig och alla härliga bilder du visar. Vita tulpisar, mmmmm jag älskar de.
  Kram Gerda

  SvaraRadera
 6. En bukett blommor till dig som skriver så fina kommentarer.
  Mysig påskbricka.
  Ha det gott
  AC

  SvaraRadera