Välkommen hit

Här finns många saker fyndade på loppis o omgjorda av mig.

Gillar gamla ting men även lite nya får komma hem till mig

onsdag 28 mars 2012

Lite Blandat

En lite dålig bild idag pga kameran pajade ihop igår ....dessa är tagna med telefon och de blir ju inte riktigt lika bra. Men de får duga så länge. Måste köpa en ny kamera eller kanske att jag ska önska mig en i födelsedagspresent istället ...fyller ju snart. Det var väl en bra ide ,tycker ni inte det?
Här hamnade den lilla lådan ..tyckte den passade bra där .Tills man kommer på nåt annat ställe..man är ju bara sån att man flyttar och flyttar på grejor.

Några små Mårbackaskott har fått flytta in till Sovrummet. Idag har ju inte vädret varit med oss , hoppas det bättrar sig till helgen för då är det ju Vårmarknad hos: Viola . Jobbar ju i helgen men som tur är så slutar man vid Lunch på Lördagen så man kan åka dit då. Hoppas att träffa några bloggvänner där också .

Ha en bra kväll

4 kommentarer:

 1. Bugar o tackar för titten hos mej...Välkommen till mej..åsså hittade jag till din fina blogg också! ja kamera vill man ska funka.Man är lite beroende av den när man har blogg! Ha det så gott i kväll! Kram ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 2. Ett bra tips ! Att önska dig en kamera .. Det måste ju till om du ska blogga .. Hoppas du får en .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

  SvaraRadera
 3. Klart att du ska önska dig en kamera ! ;)
  ha en härlig vecka !
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Ja, en kamera vore väl jätte bra!
  Tror jag ska önska en själv, fyller
  också år snart.....
  Ha det gott,
  Kraaaam Sofia

  SvaraRadera