Välkommen hit

Här finns många saker fyndade på loppis o omgjorda av mig.

Gillar gamla ting men även lite nya får komma hem till mig

söndag 11 mars 2012

Gammal burk

Pärlhyacinter i en gammal burk vunnen på Tradera för en liten peng....frakten var dyrare än burken..men så kan det ju va när man handlar på Tradera. Många fina fynd kan man hitta iallafall .
Nu har man jobbat klart den här helgen och imorgon får man kanske lite sov morgon då  sen på kvällskvisten så bär det iväg till Viola  och hennes fina butik på Vikbolandet . Ser jag fram emot.
Försökte mig på att göra en gammal bild från en sida jag hittade på nätet. Det blev inte så jättebra , jag fotar med telefonen här med som synes så det blev inte riktigt som jag tänkte men det är jag som håller i telefonen i alla fall.

Kransen som hänger på spegeln är lindad med Ikeas billiga gardiner för 39:- som jag klippt i remsor och sen snott runt en halmkrans. De gardinerna är användbara till  rosetter  och allt möjligt i dekorationsväg som man kan komma på. Jag har dom även som gardiner förstås.

                                                                  Ha en bra Söndag

7 kommentarer:

 1. Vilken bra bild på dig vännen ...
  Kransen är ju jättefin !
  Kram Karina

  SvaraRadera
 2. Fin burk du hittade på tradera, ja det är det ända nackdelen med tradera att frakten för en enstaka sak oftast blir dyrt.
  Men så är det, vill man gärna ha fina saker då får man stå ut med det.
  Tack vännen för dina härliga ord, jag kan inte få nog av det så fortsätt gärna med det, ler.
  Kram Gerda

  SvaraRadera
 3. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se
  Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och
  Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Ser jag oxå fram emot, vi ses imorgon, kram

  SvaraRadera
 5. Hej .. Va kul att du hittade till min blogg .. Nu blir jag nyfiken på din .. Måste kika in .. En burk ! Jag stod å höll i en idag nästan likadan ., men la tillbaka den .. Ångrar mig nu när jag ser din .. Fint! Kram Jeanette. Kallebodalantliv

  SvaraRadera
 6. Vilken fin burk du köpt och pärlhyacinter passar så bra i små burkar. Själv har jag aldrig handlat på Tradera, det är kanske värt att pröva någon gång. Så du har nära till Violas butik, lyckliga du, hon verkar ha så mycket fint!
  Önskar dig en fin start på veckan,
  /Cia

  SvaraRadera
 7. Fin burk! Har själv precis vunnit en burk på auktion på tradera. Ser fram emot att den ska komma hem. Blir kanske att stoppa pärlhyacinter i den med :)

  Ha en bra dag och tack för fin kommentar hos mig!
  Kram Elin

  SvaraRadera