Välkommen hit

Här finns många saker fyndade på loppis o omgjorda av mig.

Gillar gamla ting men även lite nya får komma hem till mig





lördag 26 juli 2014

Båt och sommar


Hejsan kikar in här en sväng och ger er en massa båtbilder..det är vad vi sysslat med denna vecka ..men oj så skönt det har varit...vi har varit ute nästan varje dag en sväng och haft barnbarn med oss också ...och gillade det gjordeTuva och Oliver  med..åkte till Näverkvarn och fikade och åt glass,,så åt vi mat på sjön i båten som vi hade med oss
Jag har sytt lite kuddar och gardiner till båten..hittade billigt på hemtex  ca 120:- som räckte till 3 kuddar 8 små gardinkappor ett förhänge  och lite kvar ändå ...billigt eller hur?
Noel har badat
avslutar med ett par bilder på oss ..vi var på Kapten Billes i Norsholm och åt lite lunch i Torsdags....det är ju så tråkigt att laga mat i värmen tycker inte ni det?
Här blir det mycket sallader och röror som går fort att fixa till .
 
Ha en fortsatt skön sommar  och en trevlig helg
Kram
 

 
 
 

7 kommentarer:

  1. Båtlivet är härligt denna sommar och bada och bada hela tiden.
    Ha det fint!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. åh va härligt med båtliv i den här solen och värmen....blåser svalkande på vattnet ;))).....ha en fortsatt solig helg!!...vi har nyss kommit hem efter en middag vid havet på en restaurang ;))....kramis bia

    SvaraRadera
  3. Vad härligt med båt!! Nej,matlagningslusten är väl inte på topp. Idag har vi haft besök av ena dottern och hennes pojkvän som hade med sig en massa mat och grillade. Såå gott!!!

    Ha det gott!!
    kram lisa

    SvaraRadera
  4. En fortsatt glad sommar till dig också!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  5. Ser riktigt härligt ut!

    Må gott!
    Kram
    Ina

    SvaraRadera
  6. Så härliga dagar vi får uppleva...något att ta med sig in i höst och vintermörkret när det kommer. Ser underbart ut att ha båt och få leva sjöliv. Förstår att barnbarnen älskar detta.
    Kram RosMarie

    SvaraRadera
  7. En fortsatt glad sommar till dig också! Kram Titti

    SvaraRadera