Välkommen hit

Här finns många saker fyndade på loppis o omgjorda av mig.

Gillar gamla ting men även lite nya får komma hem till mig





måndag 22 september 2014

Ja nu är den nog här....

....hösten eller vad tror ni.Idag har det vari väldigt regnigt och blåsigt. På efter middagen då ja gskulle upp till Krokek vc och få lite medicin så hade det blåst ner ett träd rakt över vägen  men som tur va så gick det att ta sig fram vid ena sidan. När jag åkte hemåt sen så hade de redan hunnit att såga av det och flyttat på det. Ja och lite penicillinkur blev det ...jag får ju alltid det  pga kol när jag blir förkyld  eller täppt i  lungorna .
I helgen var det jobb på lördagen och på söndagen var vi Hjulsbro med barnbarnet och tittade när de spelade match i regn o rusk. Det var inte skönt att stå där och ännu mindre för de stackars tjejerna ...de var alldeles genomblöta ..och plan blev ju hal också pga regnet..de förlorade
 
En trevlig kväll önskar jag er
 
Kram
 
 


måndag 15 september 2014

Klart...

Hösten är här..
Lade några äpplen o rönnbär i denna  som lite höststilleben
Vet ej riktig var den kommer ifrån från början ..min man hade ned sig den hem nån gång för många år sen ..har använt den som fruktfat också och den har varit hos mina döttrar också och sen hamnat här igen. Nu ha jag målat tv-bänken klart också..resultatet blev så här:
Lite dålig bild blev det ..men visst blev det väl bättre än det var
Har bytt till lite höstigare krukor i köket också...ska inhandla lite nya blommor bara .
Gjorde ett collage på mina barnbarn häromdagen ....
Ja nu är valet över också för denna gång ...får vi se hur det blir
Idag är det kvällspass 16.30-21.30
Naturens fenomen....vilket jobb de har att bygga detta nät
 
Ha en bra start på veckan
Kram
 
 
 

måndag 8 september 2014

Ljus, Ljus och Mys

Hejsan ja nu är ljusens  tid kommen .....jag gillar lyktor och ljus i alla former


Är så trivsamt med alla ljus och varmt och skönt blir det också.
Denna vecka har rusat fram  och helgen har varit innehållsrik
På Lördagen  var  det match i fotboll igen ...det är så kul att se... önskar bara att barnbarnen inte spelade på samma dag utan på olika så man kunde se alla...sen på Lördagkvällen så skulle föräldrarn på fest... så då åkte jag och Tundra Tuva o Oliver till Mc Donalds och åt..sen gick färden hemåt igen och fixade till lördags mys innan Fångarna på Fortet började  .sen somnade de  och jag med en stund
här är glada gänget
 
På Söndagen var det dags att arbeta igen från 7-21..med lite timmar emellan ...då var mannen och jag och  åt mat och glass . Idag har jag haft ledig dag och då har jag städat lite som jag alltid gör när jag är ledig...sen har jag målat tv-bänken  amma som skåpet ..väntar bara på att det ska torka så jag får vaxa och slipa till den så man kan se på tv igen ikväll och slippa ha allt på golvet .
bild kommer senare
Har tagit in några pelargoner för övervintring..så vi hoppas på att de klarar sig
 
Ha en fin kväll
Kram